F.A.Q

Wat met leeggoed?

U kan leeggoed meegeven met de transporteur op het tijdstip van levering. Daarnaast stuurt u een mailtje naar info@oosterzeleonderneemt.be met vermelding van welke flessen u als leeggoed teruggegeven hebt, wie de betrokken handelaar is en op welk rekeningnummer dit mag terugbetaald worden?

Kan ik een factuur van mijn bestelling bekomen?

Ja dat is mogelijk, maar u vermeldt dit best samen met uw facturatiegegevens in het opmerkingenveld van de bestelling. Laat zeker weten van welke handelaar en voor welke producten u graag een factuur wenst.

Wat als ik een product wil dat niet op de webshop vermeld staat?

Dan kan u een e-mail sturen naar Oosterzele Onderneemt met de vraag om dit in het aanbod op te nemen. Oosterzele Onderneemt zal dit dan naar de juiste handelaar doorsturen.

U kan ook suggesties doen van handelaars die interessant zijn om op te nemen in ons bestand van handelaars of op de webshop.

Hoe gebeurt de betaling?

Bij afhaling van de bestelling bij één van de betrokken handelaars, dan kan er ter plaatse in de handelszaak betaald worden.

Bij levering aan huis kan er betaald worden via Paypal of via overschrijving. Bij overschrijving ontvangt u een e-mail met de details van de te maken overschrijving. We vragen de overschrijving in elk geval binnen de 24u te doen en een betaalbewijs aan ons door te sturen.

Is er een verplichting om elke week een bestelling te plaatsen?

U bent vrij om te bestellen wanneer u dat wilt.

Wat met de temperatuurgevoelige producten in uw bestelling?

De temperatuurgevoelige producten worden gekoeld vervoerd in een gespecialiseerd voertuig.

Wanneer u niet aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen, dan zijn er twee mogelijkheden:

Of u koopt een ruime koelbox aan via Oosterzele Onderneemt waarvoor u €89 betaalt. Indien u die wil aankopen, dan stuurt u een mailtje met de vraag naar info@oosterzeleonderneemt.be

Of u voorziet zelf een koelbox met 6 koelelementen. Dit is voldoende om uw boodschappen koel te houden ook op de warmste dagen.

Geef bij elke bestelling duidelijk aan of u aanwezig bent op het tijdstip van levering en of u een koelbox klaarzet. Laat weten waar de boodschappen precies achtergelaten mogen worden en/of waar de koelbox zich precies bevindt.

Kan ik het tijdstip van levering kiezen?

U kan aangeven welke dag u graag wenst dat de bestelling geleverd wordt. Het tijdstip van levering kan echter niet gekozen worden maar dit zal meestal gedurende de dag plaatsvinden. Leveringen kunnen van woensdag tot en met zaterdag. Normaal gesproken is er binnen Oosterzele een leveringstermijn van 48u geldig.

Wat gebeurt er indien u niet aanwezig bent op het tijdstip van levering?

Indien u niet aanwezig bent, dan kunnen uw boodschappen afgeleverd worden op het terras, in de garage of bij de buren indien u dat wenst.

Het is belangrijk dat u dit aangeeft bij de opmerkingen van uw bestelling.

Wanneer kunnen mijn boodschappen aan huis geleverd worden?

De boodschappen en andere artikelen worden aan huis geleverd op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Het is wel belangrijk om hierbij rekening te houden met de leveringstermijnen van de producten.

Buiten Oosterzele kan er eventueel een andere leveringstermijn voorzien zijn. Best geeft u zelf altijd een gewenste leveringstermijn op. Oosterzele Onderneemt is niet verantwoordelijk indien de bestelling door (onvoorziene) omstandigheden niet tijdig kan geleverd worden.

Wie is Oosterzele Onderneemt?

Oosterzele Onderneemt is de gemeentelijke raad van lokale economie van de gemeente Oosterzele.

 

Dit zijn onze contactgegevens:

Oosterzele Onderneemt

Stationsstraat 23

9860 Scheldewindeke

info@oosterzeleonderneemt.be

GSM + 32 485 20 89 04

Laat aub steeds een bericht achter met uw vraag en uw contactgegevens indien wij telefonisch niet bereikbaar zijn.

Kunnen de producten op de webshop ook buiten de gemeente Oosterzele geleverd worden?

Oosterzele Onderneemt beschikt over een eigen webshop. Het principe is dat gekoelde artikelen enkel binnen de gemeente Oosterzele geleverd kunnen worden.

Alle andere artikelen kunnen ook buiten Oosterzele aan huis geleverd worden: bvb. geschenken, juwelen, wijnen enzovoort mits de betaling van een leveringskost, boven de €100 bestelling per handelaar buiten Oosterzele is de levering gratis. Bestellingen van minder dan €100 per handelaar kunnen verzonden worden aan een tarief van €4 binnen België. Indien dit een buitenlandse bestelling betreft contacteert u best de betrokken handelaar.